Koneistus

 

Koneistuskapasiteettimme ansiosta – joka on yksi monipuolisimmista ja vahvimmista Pohjoismaissa – SteelDone Groupilla on kaikkein sopivin ja tehokkain tuotantolaitteisto erityisiinkin tarpeisiinne.

Ryhmällä on useita erikoistuneita koneistamoja kattavalla laitekannalla kaikenlaiseen poraukseen, sorvaukseen ja koneistukseen.  Laitekantamme kykenee käsittelemään myös suuria ja raskaita koneistettavia kappaleita ja kokoonpanoja. Laitteet on varustettu nykyaikaisella teknologialla, mukaan lukien 5 –akselinen koneistus CAM-ohjelmoinnilla. Koneistuskeskuksissamme voimme työstää kappaleita ja tuotteita aina 20 m pituuteen ja 200 tonnin painoon asti, ja karusellisorveissa aina 13 m halkaisijaltaan ja 5 m korkeudeltaan olevia kappaleita. Yksityiskohtaisemmat tiedot laitekannastamme on esitetty laiteluettelossa.

Monipuolinen ja laaja laitekantamme varmistaa luotettavat ja korkealaatuiset toimitukset. Voimme joustavasti optimoida ja muunnella tuotantosuunnitelmaa ryhmän sisällä tuotteen vaatimusten, rakenteen tai  työn sisällön muuttuessa. Koska laitekantamme ei rajoita toimitusten tai uusienkaan tuotteiden toteuttamista voimme kehittää pitkäaikaisia toimittajasuhteita asiakkaidemme kanssa molempien osapuolten eduksi.

 

© 2021 Oy SteelDone Group Ltd.