Laatu ja HSE

 

 

 

 

 

    Code of Conduct

      

 

Turvallisesti ja laadukkaasti

Jokaisen työpäivän voi suorittaa ilman tapaturmia. SteelDone Groupissa työntekijät saavat perehdytyksen omien työtehtävien turvallista suorittamista varten. Hyvällä ja turvallisella tekemisellä suojellaan sekä itseä että muita työn vaikutuspiirissä olevia henkilöitä tapaturmilta. Esimiehillä on vastuu varmistaa, että työn tekemiselle on riittävät edellytykset olemassa. Työturvallisuusasioiden noudattamista valvotaan HSE (Health, Safety, Environment)  auditoinneilla.

Toiminnassamme pyrimme jatkuvasti parantamaan verkostomme laatua ja reagointikykyä tavoitteena toimittaa asiakkaan tilaamat tuotteet ja palvelut oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Sertifioitu ISO 9001:2015 mukainen laatujärjestelmämme kattaa markkinoinnin, myynnin, projektien hoidon ja yhtiön hallinnon. Laadunhallintajärjestelmää täydentää HSE-käsikirja. Toimintamme keskeinen arvo on tarjota asiakkaillemme virheettömiä ja korkealaatuisia tuotteita sekä palveluja ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tuotantoprosessin laadun takaavat yhteistyöyritystemme ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö, laatusertifikaatit ja -standardit, jotka kattavat hitsauksen, laadunvalvonnan sekä ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät:

  • ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä
  • ISO 14001 ympäristöasioiden hallintajärjestelmä
  • EN-ISO 3834 hitsauksen laadunhallintastandardi
  • OHSAS 18001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä
  • PED 97/23EC,G painelaitedirektiivin mukainen standardi
  • EN 1090-1:2009+A1:2011 Liite ZA, Rakenteelliset hitsatut teräskokoonpanot ja tuotejärjestelmät

 

 

© 2019 Oy SteelDone Group Ltd.