Yritys

 

      Selaa esitettä

      Lataa esite:

 

    

 

SteelDone Group

 

SteelDone Group toimii yhden luukun toimittajana ja projektien koordinaattorina erityisesti offshore-projekteissa toimiville asiakkaillemme, joita ovat pääasiassa telakat sekä muut öljy-, kaasu- ja energiateollisuuden toimittajat ja laitevalmistajat.

SteelDone Group perustettiin vuonna 2004 merkittävien pohjoissuomalaisten metalliteollisuusyritysten yhteisyrityksenä. Ryhmän yrityksillä on laaja kokemus raskaiden, vaativien ja erikoislujien teräsrakenteiden valmistuksesta sekä asennuspalveluiden tuottamisesta kotimaisille globaaleilla markkinoilla toimiville asiakkailleen. Yritykset laajensivat toimintaansa kansainvälisille vientimarkkinoille yhtenä ryhmänä SteelDone Group –nimen alla. Tiiviin yhteistyön, laajan asiantuntemuksen ja kattavan kapasiteetin ansiosta SteelDone Group pystyy tarjoamaan kaiken kattavan palvelun ja laitetoimitukset suunnittelusta asennukseen sekä avaimet käteen projektitoimitukset.

Yrityksellämme on Achilles JQS hyväksyntä vuodesta 2007 ja olemme myös Petro Arctic toimittajaverkoston jäsen Pohjois-Norjassa. Sivutoimistomme Norjassa on perustettu vuonna 2013, ja vuonna 2018 aloitimme yhteistyön norjalaisen yhtiön Maritim Sveiseservice AS:n kanssa teräsrakenteiden markkinoinnissa ja valmistuksessa. Venäjällä olemme kehittäneet yhteistyöverkostoa vuodesta 2005 lähtien.

 

 

 


 

 

© 2018 Oy SteelDone Group Ltd.